Faylars transformatie: waar gaat het verhaal over?
1 min read

Faylars transformatie: waar gaat het verhaal over?

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜๐˜ข๐˜บ๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ. ๐˜๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆโฃ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅโฃ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ.

Uit: Werelden ontwaken – Faylars transformatie

Vandaag is het mijn beurt om een verhaal uit de verhalenbundel Werelden ontwaken uit te lichten: mijn verhaal – Faylars transformatie.

Dit verhaal begon ooit als een klein schrijfsel van 500 woorden, dat ik had geschreven om te onderzoeken hoe de antagonist uit mijn boek Elfenprins eigenlijk tot stand was gekomen. Het schrijfsel bleek zo goed te vallen dat ik ter uiteindelijk voor heb gekozen het uit te werken tot een langer verhaal. Het uiteindelijke verhaal is zelfs twee keer zo lang geworden dan ik initieel had voorzien, omdat er gewoon zoveel te verkennen was in deze personages.

Faylars transformatie gaat over Raelon, een man die zich zijn hele leven al afgewezen en onbegrepen voelt door de maatschappij. Hij is naarstig op zoek naar verbinding, maar mensen zijn bang voor de vreemde tekens die hij op zijn huid draagt. Op een dag besluit hij daarom zijn afkomst – รฉn die van de vreemde tekens – te onderzoeken. Zijn zoektocht leidt hem naar het mysterieuze eiland Silbinas, waar hij de liefde van zijn leven ontmoet. Er is echter รฉรฉn probleem: ze is een draak.

โ—๏ธ Vanaf dinsdag 1 november kun je Werelden ontwaken preorderen. Tot die tijd lichten we elke paar dagen รฉรฉn van de verhalen uit! Houd daarom alle social media van de auteurs in de gaten: Antoni Dol Tom Kruijsen Anna Mattaar Robin Rozendal Marieke Frankema Heleen van den Hooven

Meer informatie vind je ook op www.wereldenontwaken.nl

Ook nog een gigantische shoutout naar de geweldige Green Marker artwork die dit prachtige artwork van Faylars transformatie heeft gemaakt. Check ook zeker even zijn pagina voor meer fantasy art!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *